Realizáld céljaid.

Ezen a weboldalon, az öngyógyítástól az idegen fajokig találsz információkat. Melyek közül néhány eléggé sokkoló lehet, ha nem vagy rá felkészülve.

Kedves Testvéreim a Föld bolygóról! KALIGHAL VAGYOK!
Régen volt már, hogy idejöttem, hogy egy kicsit beszélgessek veletek. De nem, nem mentem el. Aggódtam... nem, nem mondanám, hogy aggódtam, elfoglalt voltam, a házat készítettem elő a fogadásotokra. Mindannyian nagyon várjuk már a nagy pillanatot. A pillanatot, amikor kinyitjuk a hajóink ajtaját, hogy velünk lehessetek.
Őszintén szólva, nagyon szeretném, ha ez a pillanat csak a nagy öröm, a szeretet és a barátság cseréjének pillanata lenne, és ez sokak számára így lesz. Természetesen látjuk, érezzük mindannyiótok szívét. És pontosan tudjuk, hogy kik azok, akik az ijedtség után tárt karokkal fogadnak majd minket. Nem, ne állítsátok, hogy nem fogtok megijedni. Mi mások vagyunk, a nagy többség más, mint ti.
Mi, plejádiak állunk a legközelebb a földi formákhoz, de a többi fajnak, arányokon belül, némelyik még hasonlít is, de sokan nem, szinte semmi köze az emberi formához. Tehát ne mondjátok, ne állítsátok, hogy nem fogtok megijedni. Elmondhatom nektek, egy kicsit visszamegyek az időben, hogy amikor mindannyiunkat, a parancsnokokat, összegyűjtött a mesteretek, Sananda és Ashtar Sheran, egy kicsit kényelmetlenül éreztük magunkat a közelségtől, amit veletek fogunk érezni.
Értsétek meg a következőket: Az egész Világegyetemben ugyanazon bolygó lakói majdnem mind egyformák, apró különbségekkel, de nincs meg az a változatosság, ami ezen a bolygón létezik. Itt tényleg olyan, mintha a Világegyetem fajainak nagy felvonulása lenne együtt. És valójában ti pontosan ilyenek vagytok, a Világegyetem különböző fajtáinak keveréke, amely létrehozta azokat a testeket, amelyekkel ma rendelkeztek.
A keveredés, ami az idők során történt, új formákat, új kombinációkat hozott létre. De minden egyes ember ezen a bolygón, a származásában, sejtjeiben, DNS-ében, galaktikus lények vannak. Ezért megijedtünk ettől a nagy változatosságtól, ami a bolygón létezik, és egy kicsit féltünk a folyamat végén, hogy hogyan fogadnak majd minket, mert már semmiben sem hasonlítotok az eredeti lényekre. De Sananda Mester szeretete hittel, erővel és örömmel töltötte el a szívünket; elmagyarázta nekünk, hogy az emberi faj nem felelős mindazért, ami a bolygón történt; hogy sok mindenre rávettek benneteket, és hogy rajtunk múlik, hogy megszabadítsunk benneteket a gonoszság és szeretetlenség ítélete alól.
És mivel mi csak feltétel nélküli szeretetet rezgünk, elfogadtuk a kihívást, és már hosszú ideje az égboltotokon vagyunk. És elmondhatom nektek, hogy az itt lévő parancsnokok túlnyomó többsége soha nem bánta meg. A csaták nehezek voltak, nem voltak könnyűek, és még mindig sok a tennivaló ezért a bolygóért. És rendkívül izgatottan várjuk ezt a pillanatot, amikor sokféleképpen segíthetünk nektek; amikor gyógyulást hozhatunk sok betegségre; amikor egyensúlyt hozhatunk a testetekbe, és biztos, hogy ez sokak szívébe örömöt hoz majd, és a folyamat következő lépéseihez szükséges erőt.
Most sajnálatos, hogy ez eltart egy ideig, mert sokan nem fognak hinni nekünk. Azt fogják hinni, hogy megpróbáljuk megváltoztatni őket, manipulálni őket, vagy akár elrabolni őket, ahogy azt sokan hiszik a bolygótokon. De ma, ebben az időben, sokan közületek részt vesznek a kezelésekben, és csodálatos gyógyulásokat láttak, különösen a lélekgyógyulásokat, amelyek végül maguktól gyógyítják a fizikai testet is. Tehát jelenleg ez az, amiben a leginkább reménykedünk, hogy képesek leszállni egy nagy hajóra, ti kórháznak hívjátok; ezért én is így fogom hívni, egy nagy kórházhajó, ahová mindenki közületek, aki akar, bejöhet és áteshet egy gyógyító kezelésen. És addig maradunk ott, amíg szükséges, amíg az elsőnek van bátorsága belépni. Mert biztosak vagyunk benne, hogy miután az első bemegy és kijön, mindannyian be fogtok menni, mert látni fogjátok, hogy meggyógyulva jött ki, normálisan, ahogy mindig is volt, és hogy mi semmit sem tettünk ellene.
Tehát testvéreim és nővéreim, mi mindezt előkészítjük. Ezek a gyógyító Hajók már készen állnak, készen arra, hogy működjenek a bolygón, rajtatok és minden máson. Készen állnak arra, hogy eltakarítsák azt a szemetet, amit a bolygón felhalmoztatok évezredek óta, és amit a mai technológiával, amivel rendelkeztek, soha nem tudtatok volna megtenni. Ezt az egészet át kell alakítani. Nincs olyan energia, ami megszűnik, minden átalakul. Tehát ezt az egész szemetet át kell alakítanunk valami produktívvá a bolygó számára. Például átalakíthatjuk a szemetet apró magokká, amiket visszaültethetünk Gaia felszínére, megszüntetve a lyukakat, amiket az idők során csináltatok. Ezt megtehetjük.
Szóval csak várjatok. Szorongtok, és mi is szorongunk, de nem az a szorongás, ami árt és megbetegít benneteket. Ez egy jó szorongás, hogy a pillanat nagyon közel van. Mi folyamatosan "Helló!"-t adunk nektek az égboltotokon, ti csak hívjatok minket szívből, és mi küldünk nektek egy kis villogó fényt, egy "Helló! Itt vagyunk, mi vagyunk azok!".
Sokaknak van késztetése arra, hogy felismerjék, melyik hajó kinek a hajója. Nincs szabvány, a hajó az hajó; de hamarosan képesek lesztek felismerni, hogy kinek a hajója kinek a hajója.
Szabványosítjuk az adásainkat, és akkor tudni fogjátok, hogy ki válaszol nektek. Dolgozunk rajta. Minél kristályosabbak vagyunk, annál könnyebben felismerhettek majd minket. Amikor egy leszálló űrhajót láttok, tudni fogjátok, hogy melyik fajról van szó, ez nagyon jó nektek, mert nem lesz kétségetek. Soha nem lesznek azoknak a lényeknek a hajói, akik rabszolgasorba taszítottak benneteket; ezek már nem léteznek. Tehát csak a bolygótok körül lévő barátságos lények hajói lesznek a Földeteken. És mi azonosítani fogjuk magunkat; hamarosan meg fogtok ismerni minket formában, meg fogjátok ismerni a történelmünket. Ez nagyon könnyű és egyszerű módon fog eljutni hozzátok, és meg fogtok tanulni minket megismerni.
Hogy elmondjam nektek, csak várjatok, már félek ezt mondani. Csak viccelek, nem félek semmitől, de észrevesszük, amikor azt mondjuk, hogy hamarosan, hamarosan...; a szívetek megtelik kétségekkel, sokszor még haraggal is megtelik, mert azt mondjuk, hogy hamarosan, hamarosan, hamarosan, és ez a hamarosan soha nem jön el. Ezért nem mondom többé, hogy hamarosan, hanem azt mondom, hogy amikor az Atya/Anya Isten úgy dönt, akkor ott leszünk a Földeteken, leszállva a Kórházhajóinkkal, hogy képesek legyünk gyógymódot adni ennek az emberiségnek, gyakorlatilag minden betegségre. Gyakorlatilag, miért? Mert sok mindent nem lehet megtenni az egyes leckékkel, de kérjük az Atya/Anya Istentől a fizikai leckék felosztását, hogy mindenkit meggyógyíthassunk.
Reméljük, hogy sikerül, és akkor igen, az emberiség megszabadul a gyógyszerektől, gyógymódoktól való függőségtől, és mindenki kiegyensúlyozott lesz, hogy az Új Világban, az új formában éljen. És ez nagyon fontos lesz, mert a test és az elme egyensúlya egészséget és felemelkedést hoz. És biztosak vagyunk benne, hogy így az emberiség nagy része, amely ma semmit sem érzékel, semmit sem lát, semmit sem érez, elkezdi majd megérteni, mi a feltétel nélküli szeretet, és elkezdi majd megélni azt.
Sajnos azt is tudjuk, hogy az emberiség nagy része mindezek ellen fog együttműködni, rágalmazni, ellenetek hangolni minket, hogy ne segítsünk nektek. Mindenkinek a szívén múlik majd, hogy kinek hisz: nekünk, akik ennyi éven át harcoltunk értetek, hogy felszabadítsuk ezt a bolygót a faj iránti tiszta szeretetből, vagy azoknak, akik csak megtévesztettek benneteket oly sokáig, és egyre messzebbre vittek benneteket a negatív oldalra. Mindannyiótokon múlik, hogy mit választotok.
Várjátok tehát az Atya/Anya Isten döntését, és abban a pillanatban, amikor Ő felhatalmaz minket, mi ott leszünk, felállítjuk a hajóinkat és bemutatkozunk. Sok szeretettel, kifogástalan egyenruhánkkal és sok ünnepléssel. Mert a hajóinkon ünnepséget fogunk tartani, és ti is meg lesztek hívva.

 

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 57
Heti: 293
Havi: 1 324
Össz.: 238 378

Látogatottság növelés
Oldal: Plejádiak: Várunk rátok 02.08.2022
Realizáld céljaid. - © 2008 - 2024 - realmany.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »