Realizáld céljaid.

Ezen a weboldalon, az öngyógyítástól az idegen fajokig találsz információkat. Melyek közül néhány eléggé sokkoló lehet, ha nem vagy rá felkészülve.

Én vagyok Ashtar. Örömmel jövök ebben az időben, hogy veletek lehetek, és megoszthatom veletek, és eggyé válhatok veletek.
Ahogy ezek az idők, amikben most vagytok, tovább emelkednek, továbbra is új megértést hoznak, új igazságok kerülnek elő sok különböző módon és sok különböző szempontból, ahogy látjátok a különböző dolgokat, amik történnek, még a 3. Dimenziós illúziós állapototokban is. Történnek. Sok mindent hallottatok a múltban tőlünk és a különböző vezetőitektől, akik beszéltek hozzátok és hozták nektek ezeket az információkat, hogy ez a nagy változások ideje lesz.
És valóban, ez a nagy változások ideje, és most egyre többet és többet láttok ebből, mivel ez a Nagy Ébredés. Ez most van a nyakunkon. Változás az emberek tudatosságában az egész világon.
Itt az Amerikai Egyesült Államokban, vagy inkább Amerikában, Kanadában és Ausztráliában, Európa különböző részein, sőt még olyan helyeken is, mint Kína és mások, a tudatosság változása zajlik. A tudatosság ébredezik. És mindez miattatok történik, a kollektív ti miatt, akik emelik a rezgéseket az egész bolygón.
És igen, nagy segítséget kaptok a kozmikus erőktől. A fénytől, ami a magasabb rezgési frekvenciákból érkezik a Földre, emelve a tudatosságot itt ezen a bolygón, szeretetet hozva, fényt hozva vissza erre a bolygóra.
Mert ennek a bolygónak az a rendeltetése, hogy a fény bolygója legyen, nem pedig többé a sötétség bolygója. Többé már nem a fejlődés iskolája. Mert ti már fejlődtetek.
És azok közülünk a hajóinkon, akik figyelik ezt az egész folyamatot, sokan figyelnek, sokan tesznek is, sokan aktívan részt vesznek a fejlődésetekben, a Változásban, ami itt történik ezen a bolygón. És azok is a Földön belülről, akik készen állnak arra, hogy egy pillanat alatt előre lépjenek, hogy felemelkedjenek, hogy előbújjanak a Földön belüli biztonságos menedékükből, hogy ismét elvegyüljenek mindannyiótokkal, az összes testvérükkel és nővérükkel.
Ahogy mi, a csillagokból, szintén készen állunk arra, hogy újra egyesüljünk testvéreinkkel és nővéreinkkel itt a bolygó felszínén. Mert mi mindannyian újra egyként fogunk összejönni. Lelkek, akik újraegyesülnek a galaxis minden különböző részéből, sőt a galaxison túlról is.
Már majdnem elérkezett a pillanat, hogy ez a nagy átmenet bekövetkezzen, ami még most is nagy lendületet kap azokban az emberekben, akik terjesztik a szavakat, terjesztik a fényt, terjesztik a szabadság, a választás szabadságának szeretetét. És a nagy konvoj, ami most történik.
A nagyszerű konvoj, amely óriási mértékben fog növekedni, nem csak Kanadában, hanem itt az Egyesült Államokban és más országokban is, ahogyan mindegyik követi a példáját. Ez az, ami most, ebben a pillanatban elrendeltetett.
Meg tud ez változni? Igen, változhat. Mert a sötétség erői még mindig nagyon is élnek, és azon dolgoznak, hogy meghiúsítsák a Fény minden erőfeszítését. De tudjátok, hogy a Fény erői messze a sötétség erői előtt járnak. És ismerik minden mozdulatukat, amit tesznek és tenni fognak, és készen állnak arra, hogy szembeszálljanak a mozdulataikkal, és kiálljanak a szabadságért. Nem csak néhány nemzet, hanem az egész bolygó népeinek szabadságáért, a bolygó összes emberének szabadságáért.
Ez az a Nagy Pillanat, amire mindannyian vártatok, ami a csúcsponthoz fog vezetni, ami most gyorsan közeledik. Ez mindannyiótoknak köszönhető. És mindannyiunknak, akik EGY-ként dolgozunk együtt, hogy egyszer és mindenkorra elhozzuk a szabadságot, elhozzuk a Fényt erre a bolygóra, hogy a sötétség többé ne tarthassa itt a helyét. Ahol csak a Szeretet, a Fény és az Egység, az egész teremtés Forrásával, van és lesz mindannyiótokban.
Ashtar vagyok. És most békében és szeretetben hagylak el benneteket. És hogy tudjátok és megértsétek, hogy most éppen egy nagyszerű és sok változás küszöbén álltok bolygótokon. Olyan változások előtt, amelyeket már évezredek óta megjósoltak, és amelyek most készen állnak arra, hogy a megjósoltak szerint megtörténjenek.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 57
Heti: 379
Havi: 1 410
Össz.: 238 464

Látogatottság növelés
Oldal: Ashtar: A nagy változás küszöbén 02.08.2022
Realizáld céljaid. - © 2008 - 2024 - realmany.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »