Realizáld céljaid.

Ezen a weboldalon, az öngyógyítástól az idegen fajokig találsz információkat. Melyek közül néhány eléggé sokkoló lehet, ha nem vagy rá felkészülve.

A Szíriusziak: A hídon átkelve
02/17/2022 by EraOfLight
 
 
Kedveseim, sokan közületek azon tűnődnek, hogy mi történik veletek a Föld történelmének ebben a kedvező időszakában. Beszéltünk már korábban a Felemelkedés tüneteiről, és sokatoknál, mint Fénymunkásoknál, ezek most elég erősen előtérbe kerülnek. Nem véletlen, hogy a jelenlegi úgynevezett világ j-vany oly sokféleképpen érinti a lakosságot.
A tüneteket, amelyeket sokan tapasztalnak jelenleg, egy v-nak tulajdonítják, és a félelmet, amit ez okozott, a Földön a sötétebb elem eltúlozta, mint az irányítás eszközét. Azonban azok, akik közületek tájékozottak, talán most már tudatában vannak annak, hogy a v-ok nem a betegségek okozói, hanem a más módon történő fertőzés végeredményei. A bolygótokat már sok éve bombázzák mérgekkel a Földről és a Föld belsejéből, a levegőben és az ételetekben lévő mérgekkel.
A testetek annyira hozzászokott ehhez a szennyezéshez, hogy olyan tünetekkel reagál, amelyek lehetővé teszik a változást. A saját testetek egy csodálatos lény önmagában, amely nagyon jól megbirkózik sok mindennel, amit a sötét elem megpróbált rávetíteni a múltban. Nagyon jól alkalmazkodott, de mi azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy a testeteken belül hamarosan vége annak, hogy meg kelljen tapasztalnia ezeket a problémákat.
Mindannyian a 3. Dimenzióból az 5. Dimenzióba és feljebb utaztok, és mint ilyen, a testetek szén alapúból kristályosra változik, és a testetek nem lesz érintett, és nem fog úgy öregedni, mint korábban. Lehet, hogy ezt már korábban is mondtuk nektek, de Kedveseim, ez most történik, és látjátok ennek a változásnak az eredményeit.
A tünetek, amelyekkel sokan közületek jelenleg szembesülnek, kimerítőek lehetnek, mivel az enyhétől a súlyosig terjednek, és nagyon hasonlítanak a v-os tünetekre, amelyeket ti "influenzának" hívtok. Valójában ez egy űrinfluenza, mivel a testetek az Univerzumból érkező "levegő" változásaira reagál. A Központi Napból érkező sugarak változnak, és ezeken a sugarakon belül szinte naponta tapasztaljátok a letöltéseket, és ehhez több időre van szüksége a testeteknek és az elméteknek, hogy felzárkózzanak, mint a felsőbb éneteknek. Fájdalmak, megfázásos tünetek, fáradtság úgy jöhetnek és mehetnek, ahogyan eddig még soha.
Ahogy a testetek megbirkózik egy változással vagy letöltéssel, egy másik jön, és az egész kezdődik elölről. Azonban ti, mint Fénymunkások, e játék előtt jártok, és már majdnem készen vagytok a hídon való átkeléssel, hogy úgy mondjuk. Ezek a letöltések olyan régi problémákat hoznak a felszínre, amelyek talán évekig rejtve voltak, és ez a végső tisztázásuk. Most már nincs rejtőzködés számukra, mivel végre a felszínre jönnek, hogy tisztázódjanak.
Lehet, hogy a nap összes érzelmét érezni fogjátok, ahogy a múltat tisztítjátok: dühöt, ingerültséget, szomorúságot és félelmet is érezhettek egy nap alatt, és ez eléggé nyomasztó lehet számotokra. Ezek az idők azonban nem lesznek tartósak, mivel végre megbirkóztok ezekkel az érzelmekkel, és megtanuljátok, hogyan lépjetek át rajtuk a boldogságba és örömbe, ami a születési jogotok.
Azért vagyunk itt, hogy irányítsuk és segítsük az utatokat, mivel a múltban mi is átmentünk a saját átmenetünkön. Ha gyengítő tüneteket éreztek, a legfontosabb, hogy pihenjetek, menjetek befelé, és hívjatok minket segítségért, hogy enyhítsük ezeket a tüneteket. Ahogy már korábban is mondtuk, a súlyos tüneteket orvosaitoknak kell kivizsgálnia, de ne lepődjetek meg, ha semmi komolyat nem találnak.
Ezek teljesen új idők mindannyiótok számára, és mint ilyenek, kimerítőek, de ugyanakkor felemelőek is lehetnek. Izgatottan várunk mindannyiótokat, ahogy a régi világ végére értek, és a Béke, Szeretet és Öröm Új Világába léptek be. Legyetek biztosak abban, hogy minden Fénylény belép ebbe az Új Világba. Sokan a barátaitok és családtagjaitok közül, akik még nem ébredtek fel, a jövőben fel fognak ébredni. Barátaitok és családotok csak Fénymunkások, akik még nem ébredtek fel, ezért ne legyetek rájuk túlságosan mérgesek. A közeljövőben fel fognak ébredni, mivel sok minden, ami a múltban történt, a Fényre fog kerülni.
A sötétebb elem a Földön nem lesz képes létezni az új változásokban, amelyek most zajlanak .A Fény beragyogja a sötétséget, amely évszázadok óta rejtve volt a Földön, és mindenki látni fogja. Úgy tűnhet számotokra, hogy semmi sem történik, de Kedvesek, a Fény győzött, és minden sötétség, ami ma a Földön látszólag történik, valóban segít felébreszteni az embereket a változásra, ami zajlik.
Megfigyelték, hogy sok Fénymunkás évek óta az árnyékban dolgozik, és nem biztos, hogy az élet élvonalában van. Lehet, hogy fáradhatatlanul dolgoztak kevés vagy semmi jutalomért. Ez meg fog változni, ahogy mindannyian elkezditek felismerni, hogy milyen hatalmasak vagytok, és elkezditek manifesztálni saját vágyaitokat.
Az egész emberiség változik, és rátok, mint Fénymunkásokra, nagy szükség lesz, hogy segítsetek másoknak, akiknek szintén át kell menniük a lélek sötét éjszakáin, hogy úgy mondjuk. Útmutatóként az emberiség hozzátok fog fordulni tanácsért a saját utatokkal kapcsolatban.
Erőteljes érző lényekként használjátok megnyilvánulási eszközeiteket, hogy előhozzátok mindazt, amire vágytok. Azok közületek, akik a múltban kételkedtek a képességeikben, szinte azonnal látni fogják mindannak a megnyilvánulását, amire vágynak. Fénymunkásként ezt a saját világotokban kezditek majd látni, és sokan közületek nem ismerik majd fel új életüket, mivel az drámaian megváltozhat, és még inkább azzá a személyiséggé válhattok, aki mindig is akartatok lenni.
És ezért, Kedveseim, fontos, hogy mindannyian megtisztítsátok a negativitás utolsó maradványait a szívetekben, és hogy a lelketek legyen a Fénylő Fény a világban, hogy az egész emberiséget tovább vigye az 5. Dimenzióba a Földön.
Mint mindig, most is itt vagyunk, hogy segítsünk nektek az utatokon és vezessünk titeket előre az 5. Dimenzióba vezető hídon. Menjetek befelé, és hívjatok minket bármikor, amikor a Szeretetnél kevesebbet éreztek, és mi körül veszünk benneteket a Szeretetünkkel és Gyógyításunkkal.
Mi vagyunk a Szíriusziak, és sok Szeretetet és sok Áldást küldünk nektek.
by Thea Grace Sirius
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 57
Heti: 303
Havi: 1 334
Össz.: 238 388

Látogatottság növelés
Oldal: A Szíriusziak: A hídon átkelve 02/17/2022 by EraOfLight
Realizáld céljaid. - © 2008 - 2024 - realmany.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »